Vadu Izei: 1.200 litri de pălincă, depistaţi într-un autoturism care circula spre Sighetu Marmaţiei

Vadu Izei: 1.200 litri de pălincă, depistaţi într-un autoturism care circula spre Sighetu Marmaţiei

Polițiștii de frontieră maramureşeni au descoperit într-o mașină 1.200 de litri de alcool pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta nici un document de proveniență. 
În cursul zilei de ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei au oprit pentru control, în localitatea Vadul Izei, judeţul Maramureş, o autoutilitară marca Volkswagen, condus de Andrei P., în vârstă de 23 de ani, domiciliat în localitatea Sighetu Marmaţiei. Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului polițiștii de frontieră au descoperit 600 recipienţi din plastic care conțineau un lichid incolor cu miros de alcool pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta nici un document de provenienţă. Bărbatul, precum şi autoturismul au fost conduse la sediul SPF Sighetu Marmaţiei pentru continuarea cercetărilor.
În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.200 de litri alcool pe care şoferul urma să o transporte în municipiul Sighetu Marmaţiei. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita de băuturi spirtoase peste 200 de litri.  Cei 1.200 litri de alcool au fost ridicaţi în vederea confiscării.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.