VACANŢĂ! Toţi preşcolarii şi elevii din clasele I-VII si IX-XI sunt de astazi în vacanţă

VACANŢĂ! Toţi preşcolarii şi elevii din clasele I-VII si IX-XI sunt de astazi în vacanţă

Incepand de astazi si pana pe 11 septembrie, toti prescolarii si elevii din clasele I-VII si IX-XI sunt in vacanta. Acestia vor avea la dispozitie 12 saptamani in care sa se relaxeze si sa se odihneasca dupa un an scolar plin de schimbari in invatamant. La toate unitatile de invatamant din municipiul nostru, evenimentul a fost marcat prin organizarea festivitatilor de premiere.
Primii care au scapat de cursuri sunt elevii claselor a XII-a si a XIII-a, care au luat vacanta inca de pe 27 mai si au intrat deja in examenul de Bacalaureat. La scurt timp, respectiv pe 10 iunie, si-au luat adio pentru un timp de la scoala si elevii claselor a VIII-a, care se pregatesc sa sustina cele doua probe ale evaluarii nationale. Astazi dis de dimnineata, toate scolile, dar si liceele sighetene au fost invadate de buchete de flori aduse de elevi, dar si de parintii acestora veniti pentru a-i felicita pe cei mai buni, dar si pentru a le multumi dascalilor pentru eforturile depuse in acest an.
In cadrul festivitatilor de incheiere a anului scolar, au fost premiati elevii care s-au remarcat prin rezultatele obtinute la invatatura, dar si la diferitele activitati extrascolare.
Vacanta mult asteptata a adus astazi un zambet pe fetele tuturor elevilor, dar mai ales a celor mici, obositi parca de atata invatat.
Potrivit calendarului noului an scolar, toti prescolarii si elevii din invatamantul preuniversitar se vor intoarce in banci luni, 12 septembrie. In noul an scolar elevii se  vor confrunta cu alte schimbari aduse de Legea Educatiei sau de ordine ale ministrului Daniel Funeriu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.