Prefectul Sandu Pocol a verificat stadiul de executare a lucrărilor la noul sediu SMURD

Prefectul Sandu Pocol a verificat stadiul de executare a lucrărilor la noul sediu SMURD

 Prefectul Sandu Pocol s-a deplasat, în această dimineaţă, la sediul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă "Gheorghe Pop de Băseşti" al judeţului Maramureş, unde a verificat stadiul de executare a lucrărilor la sediul SMURD şi al Centrului Operaţional Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
    Prefectul de Maramureş, în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a spus ca doreste să existe un sediu modern, echipat la cerinţele şi standardele actuale pentru buna desfăşurarea a activităţii S.M.U.R.D., dar şi a dispeceratului integrat, care să coordoneze activitatea de intervenţii la producerea situaţiilor de urgenţă.
    La mansarda clădirii (etaj) sunt prevăzute să îşi desfăşoare activitatea Centrul Operaţional Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Dispeceratul integrat. Fondurile necesare  executării lucrărilor sunt asigurate prin Fundaţia pentru SMURD, respectiv Consiliul Judeţean Maramureş. Am încrederea că la finalizarea lucrărilor de construcţii şi recepţia acestora vom avea un sediu modern şi funcţional, dotat cu logistica necesară (inclusiv de informatică şi comunicaţii) care să permită desfăşurarea în bune condiţii a activităţii, dar şi unor servicii de calitate oferite cetăţeanului, de către pompierii militari, medici şi paramedici la producerea unor situaţii de urgenţă, a mai adăugat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.