USR susține mișcarea

USR Maramureș invită copiii cu vârste între 4 și 15 ani să vină sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 10, în Parcul Regina Maria din Baia Mare, la un eveniment sportiv și distractiv dedicat lor.

Evenimentul “USR susține mișcarea!” va cuprinde un concurs de orientare, un cros, pictură pe față, modelare de baloane și lectură interactivă.

Concursul de orientare va avea loc pe traseul de orientare din Parcul Regina Maria. Crosul se va desfășura de la capătul pistei de alergare către ieșirea spre Valea Usturoiu. Crosul se va desfășura pe trei grupe de vârstă: 4-6 ani, 7-11 ani și 12-15 ani.

Program:

-înscrieri între orele 10-10,30;

-concurs de orientare – ora 11

-cros – ora 12

Copiii care nu doresc să participe la orientare sau cros sau cei care au participat deja se pot relaxa la celelalte activități propuse: pictură pe față, modelare de baloane și lectură interactivă.

Copiii sunt rugați să vină însoțiți de cel puțin un părinte.

Înscrierile se fac până cel târziu marți, 8 octombrie, scriind un mesaj la adresa maramures@usr.ro sau trimițând un mesaj privat la pagina de Facebook a USR Maramureș.

Mesajul trebuie obligatoriu să cuprindă numele copilului, vârsta lui și concursul/concursurile la care dorește să participe (orientare și/sau cros).

USR Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.