USR PLUS face socoteala și anunță patru primari din partea formațiunii politice, pentru județul Maramureș, cel mai bun scor obținut de USR PLUS, la nivelul României.

USR PLUS face socoteala și anunță patru primari din partea formațiunii politice, pentru județul Maramureș. Este cel mai bun scor obținut de USR PLUS, la nivelul României.

Bupă alegerile din 27 Septembrie 2020, USR PLUS a reușit să aibă 4 primari astfel: Alexa Chifa în Poienile de Sub Munte, Alexa Semeniuc în Rona de Sus, Mircea Deac în Cernești și Ioan Nistor în Leordina.

Alexa Chifa este un tânăr muncitor, care va lupta cu demnitate și coloană vertebrală să ofere locuitorilor din Poienile de Sub Munte lucrurile pe care și le doresc și le cer de zeci de ani primarilor din funcție!

Este timpul că Alexa să demonstreze că se poate! Că un primar poate să schimbe o comunitate și să ofere un trăi mai bun pentru cetățenii din acele locuri”, a scris pe pagina sa de facebook, deputatul USR Maramureș, Vlad Emanuel Duruș.

Sunt 4 ani de când există acest partid, USR PLUS.

”Ne-am înființat că partid, 4 ani în care am luptat de la nivel local, până la nivel național, să schimbăm fața politicii și relația politicienilor cu poporul. Am introdus și susținut idealuri precum “Fără penali în funcții publice” și “Jos corupția”, am luptat pentru Maramureș și pentru rezolvarea problemelor din acest județ. Și dacă din exterior am reușit acest lucru, muncă noastră va fi și mai aprigă din interior. Această campanie a fost una grea și dură, însă am demonstrat că USR PLUS este un partid de oameni devotați și perseverenți, iar filiala USR Maramureș a reușit să câștige cele mai multe primării!”, scrie Vlad Emanuel Duruș.

Lupta abia a început și vom continuă mai încrezători, mai plini de energie și mai dornici să vă demonstrăm că se poate și altfel, că idealul pentru o țara prosperă, în care politicienii luptă pentru popor, nu este doar un vis, ci o realitate alături de USR PLUS!”, a mai adăugat deputatul Vlad Emanuel Duruș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.