VIDEO | USR Maramures anunță candidatul la Primăria Baia Mare – Dan Ivan, președintele USR Maramureș

Președintele USR Maramureș, Dan Ivan, a declarat luni seara, în premieră, în cadrul emisiunii Actualitatea Maramedia, că va fi candidatul Uniunii Salvați România la Primăria municipiului Baia Mare, la alegerile locale din 2020.

Azi, organizația județeană a USR Maramureș a anunțat azi oficial candidatul la Primăria Baia Mare. Este vorba despre Dan Ivan, președintele USR Maramureș. Luni seara, în cadrul emisiunii Actualitatea Maramedia difuzată de postul TV Sighet, Dan Ivan a făcut publică decizia de a candida la funcția de primar al municipiului Baia Mare, la alegerile locale ce se vor desfășura în luna Iunie 2020.

Dan Ivan spune că Baia Mare are nevoie de o administrație competentă și eficientă, de investiții, creștere economică, viziune și încredere. Baia Mare are nevoie de un primar interesat de bunul mers al comunității, nu de șpăgi, comisioane și interese de gașcă. În opinia lui, Baia Mare trebuie să intre într-o nouă paradigmă, a transparenței și a meritocrației. În  curând va fi prezentată și lista candidaților USR la Consiliul Local Baia Mare, care vor forma echipa cu care Dan Ivan va merge în campanie.

La începutul lunii august 2016, Dan Ivan a decis să se implice civic și politic arătându-și deschiderea de a activa în cadrul USR, o formațiune fără trecut politic. A fost numit atunci coordonatorul grupului de inițiativă creat în vederea înființării filialei locale a USR Baia Mare, iar în data de 7 octombrie a fost ales de către majoritatea membrilor filialei în funcția de președinte a acesteia. A fost reconfirmat în această funcție și la nivel județean în cadrul Conferinței Naționale constitutive, ședință în cadrul căreia a fost ales prin votul colegilor și pentru a ocupa poziția întâi pe lista de candidați a USR Maramureș pentru Senatul României. USR Maramureș a reușit să îl trimită în Parlament, în urma voturilor, doar pe Vlad Duruș, pe funcția de deputat. Pentru 2020, planurile politice ale lui Dan Ivan se vor concentra pen o candidatură pentru administrația publică locală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.