USL Maramureş analizează cine e cel mai bun candidat la Primăria Baia Mare

USL Maramureş analizează cine e cel mai bun candidat la Primăria Baia Mare

Reprezentanţii PNL şi PSD în Uniunea Social Liberală Maramureş s-au întâlnit astăzi pentru a analiză sondajele de opinie pe bază cărora va fi nominalizat candidatul USL în alegerile pentru ocuparea scaunului de primar al municipiului Baia Mare. Persoanele propuse de PSD Maramureş nu au obţinut rezultate notabile în comparaţie cu candidatul propus de PNL Maramureş. 
În şedinţa internă a USL Maramureş s-au analizat sondajele de opinie şi din surse încă neoficiale rezultă că propunerile psdistilor nu au obţinut scoruri ridicate. Cel mai bine dintre propunerile USL a ieşit Vasile Barbul, actualul city manager din Primăria Baia Mare. Barbul pare că are o notorietate şi o intenţie de vot din partea electoratului destul de ridicată în comparaţie cu candidaţii propuşi de pesedişti. 
Un lucru e însă sigur şi anume că decizia finală privitor la cine va fi candidatul din partea USL la Primăria Baia Mare se va luă la nivel central de Crin Antonescu şi Victor Ponta. 
Între oamenii politici din Maramureş circulă la nivel de zvon că în urmă sondajului realizat de USL cu propunerile de candidaţi pentru Primăria Baia Mare, pe primul loc la nivel de notorietate se situează deputatul Cătălin Chereches, pe locul doi Mircea Dolha fost viceprimar iar pe locul trei se poziţionează actualul city manager, Vasile Barbul. Social democraţii neagă vehement că aşa ar stă lucrurile şi se aşteaptă în continuare rezultatele analizei asupra sondajului. 
Luni se speră că va fi ziua cea mare în care baimarenii vor ştii cu certitudine cine este candidatul USL în alegerile pentru Primăria Baia Mare. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.