Femeia în slujirea vieţii şi trăirea responsabilităţilor în societate

Femeia în slujirea vieţii şi trăirea responsabilităţilor în societate
Ieri 7 aprilie membrele Comisiei Locale a Superioarelor Majore au organizat o întâlnire la sediul Casei Famiglia  Madre Colomba. Temă inatalnirii de formare a fost: "€œFemeia în slujirea vieţii şi trăirea responsabilităţilor în societate”. Evenimentul a fost organizat de Soră Livia, Ţiplea Elena, Ardelean Siman Neli şi Maris Ioana, membre ale Comisiei Locale a  Superioarelor Majore. 
Organizatorii au încercat să le prezinte invitaţilor rolul femeii în societatea de azi, exemplificând cu diferite scene biblice reprezentative cum a evoluat de-a lungul timpului, statutul femeii în societate. De asemenea au fost trecute în revistă şi  câteva persoaneje feminine biblice marcante.     
Scopul principal al acestei întâlniri îl reprezintă responsabilizarea feţelor găzduite în casă Famiglia Madre Colomba din Sighet, cu privire la  rolul femeii în societate.  
La eveniment au participat feţele care sunt găzduite în casă Famiglia Madre Colomba din Sighet, angajaţi din sistemul social dar şi doamne din Sighet care sprijină fundaţia în toate proiectele sale. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.