Urmărit general reţinut la ieşirea din România

Urmărit general reţinut la ieşirea din România

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat un urmarit general care intentiona sa iasa din tara folosind o carte de identitate falsă.
Duminică, 22 iulie a.c., în jurul orei 16.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un bărbat care a prezentat pentru control o carte de identitate ronaneasca.

 Poliţistul de frontieră care a efectuat controlul documentelor de călătorie a constatat că, de fapt, cartea de identitate prezentată nu este una autentică.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana care s-a prezentat la controlul de frontieră se numeşte Marius R., are 49 de ani şi este din Urziceni, Ialomiţa. Bărbatul este dat în urmărire generală, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea de infracţiuni economice.
Politistii de frontiera au intocmit persoanei in cauza lucrare penala pentru savarsirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Bărbatul a fost predat de poliţiştii de frontieră unui echipa din cadrul Compartimentului Urmăriri al IPJ Satu Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.