Ţigări de contrabadă trecute cu barca peste râul Tisa

Ţigări de contrabadă trecute cu barca peste râul Tisa

În noaptea de 22/23 iulie a.c., la nivelul Sectorului PF Sighetu Marmatiei, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 23.50, o patrulă a poliţiei de frontieră a observat mai multe persoane aflate intr-o barca., care au început să descarce mai multe colete voluminoase. Moment in care poliţiştii de frontieră au procedat la somarea prin voce a lor.
Imediat acestea au abandonat coletele sărind în apă şi retrăgânduse pe teritoriul ucrainean.
 Ajunsi la fata locului, poliţiştii de frontieră au retinut o persoană de sex masculin, cetăţean român, care urma să preia ţigările de contrabandă. 
 În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 4.500 pachete cu ţigări marca Viceroy, în valoare de aproximativ 41.000 lei.
Persoana reţinută, este cercetată de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă.
 Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.
 Totodată cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră impreuna cu autoritatile de frontiera vecine în vederea probării întregii activităţi infracţionale şi a identificării tuturor persoanelor implicate.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.