VIDEO | Urmărire în trafic după un contrabandist

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial Sighetu Marmației au confiscat aproape 22.000 de pachete cu țigări ucrainene, în valoare de peste 257.000 de lei.

Joi, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Negreşti Oaş, a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări. Astfel, la ieşirea din localitatea Certeze spre Negreşti Oaş, polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic a unui autovehicul despre care existau date că transportă țigări de contrabandă. Șoferul a ignorat semnalele şi a continuat deplasarea în mare viteză. S-a pornit în urmărirea mașinii, reușindu-se oprirea acesteia în Certeze. La volan era un cetăţean ucrainean, în vârstă de 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate și a traseului parcurs, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe colete aruncate de către șofer. Acestea conțineau 16.000 de pachete cu țigări de contrabandă.

Tot joi, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Brodina au descoperit în apropierea graniței mai multe colete cu țigări abandonate. La inventariere a rezultat cantitatea de 5.990 de pachete cu țigări de provenienţă Duty Free, în valoare de 70.000 lei. Și în acest caz continuă cercetările.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.