Unul gonea cu 115 km/h prin localitate, altul era beat, fără permis și conducea o mașină neînmatriculată

În ultimele 24 de ore, pe drumurile publice din Maramureş au fost depistați patru tineri care au comis infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

  • Astfel, pe strada Grănicerilor din Baia Mare, poliţiştii au identificat un tânăr de 19 ani care conducea un autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată acesta nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale poliţiştilor, motiv pentru care s-a plecat în umărirea lui.
  • Un alt tânăr, tot de 19 ani, din localitatea Băiţa de sub Codru a fost identificat de către poliţiştii din localitate, în urma sesizării făcute de către un cetăţean cu privire la faptul că acesta conduce un autoturism neînmatriculat. În urma verificărilor poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere, că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, iar autoturismul condus este radiat din circulaţie.
  • Tot ieri, poliţiştii rutieri au identificat un bărbat de 39 de ani din Baia Mare care circula cu viteza de 115 km/oră prin Berinţa. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
  • O altă infracţiune a fost comisă de un bărbat de 33 de ani din Sighetu Marmaţiei. Acesta a fost depistat de poliţişti conducând un autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0,81mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale iar poliţiştii continuă cercetările urmând a dispune măsuri legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.