PERCHEZIȚII: Polițiștii din Bârsana au recuperat un tractor în valoare de 6500 de euro

Astăzi polițiștii din Bârsana împreună cu cei de la postul comunal din Nimigea au efectuat o percheziție domiciliară în locuința unui bărbat din județul Bistrița Năsăud cercetat de polițiștii maramureșeni pentru abuz de încredere.

La începutul săptămânii trecute polițiștii postului comunal Bârsana au fost sesizați de un localnic despre faptul că un bărbat din comuna Nimigea, județul Bistrița Năsăud, cu care încheiase un acord privind transportul unui utilaj agricol refuză să i-l restituie.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere iar Judecătoria Dragomirești a emis un mandat de percheziție domiciliară.

În urma percheziției polițiștii au identificat utilajul agricol care face obiectul cauzei penale, un tractor în valoare de 6500 euro și au dispus ridicarea acestuia și predarea către partea vătămată.

”Mă bucur că am reușit să recuperăm utilajul agricol și să îl restituim proprietarului. Îi îndemn pe cetățeni să aibă încredere în polițiști și de fiecare dată când se confruntă cu astfel de probleme să apeleze la poliție”, a declarat Silvia Pop, șeful postului de Poliție Bârsana.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Județean Bistrița Năsăud.
Polițiștii continuă cercetările, iar la finalizarea acestui vor fi dispuse măsurile legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.