Uniunea Social Liberală: După două săptămâni de tăcere, Traian Băsescu nu a avut niciun cuvânt de spus românilor nemulţumiţi

Uniunea Social Liberală: După două săptămâni de tăcere, Traian Băsescu nu a avut niciun cuvânt de spus românilor nemulţumiţi

Uniunea Social Liberală a luat act cu stupoare de discursul halucinant și total rupt de realitate al președintelui Traian Băsescu. După aproape două săptămâni de tăcere, Traian Băsescu nu a găsit niciun cuvânt pentru nemulţumirile și solicitările protestarilor, preferând în schimb să atace în mod incalificabil opoziţia.
"Nici măcar în ceasul al doisprezecelea Traian Băsescu pare să nu înţeleagă că astfel de atacuri, total nedemne pentru un deţinător al funcţiei celei mai înalte în stat, nu vor putea să acopere nemulţumirea românilor. Mai mult, prin ignorarea totală a celor care protestează zilele acestea în stradă, în tot mai multe orașe, Traian Băsescu arată încă o dată cât de mult îi desconsideră şi dispreţuiește pe cetățenii României, datorită cărora a ajuns în funcția pe care o ocupă vremelnic.
 Ieşirile nervoase ale lui Traian Băsescu nu pot să acopere faptul că majoritatea covârşitoare a românilor nu mai au încredere în reprezentanţii actualei puteri, doresc un alt președinte, un alt guvern şi organizarea de alegeri anticipate.", se arata intr-un comunicat de presa USL.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.