Unităţile de învăţământ din Sighet, se pregătesc pentru un nou an şcolar

Unităţile de învăţământ din Sighet, se pregătesc pentru un nou an şcolar

    In majoritatea scolilor din judet, curatenia de vara este pe ultima suta de metri. Unitatile se pregatesc intens pentru a-si primi elevii in noul an scolar. Acestia vor avea parte de clase proaspat zugravite, curti asfaltate si mobilier nou.
     Majoritatea unităţilor de învăţământ din Sighetu Marmatiei sunt pregătite pentru a “găzdui” elevii. Ioan Barbus, Directorul Economic al Primariei ne-a declarat ca s-au alocat bani pentru ca toate unităţile de învăţământ de pe raza localităţii sa fie igienizate, urmand ca pana la începutul lunii septembrie sa fie făcute ultimele retuşuri.
  Unitatile de invatamant au intrat in febra curateniei de vara, punand la punct ultimele detalii pentru startul noului an scolar. Elevii Scolii Nr. 2 risca sa nu isi mai recunosca unitatea de invatamant intrucat fatada este acum mult mai frumoasa si mai viu colorata. Invataceii vor mai avea parte de o curte amenajata si sali de clasa proaspat zugravite. Situatia este imbucuratoare si la Scoala George Cosbuc. Aici, pe langa fatada renovata, elevii se vor bucura si de sali de clasa proaspat zugravite, mobilier si parchet nou. Directorul scolii Vasile Mic ne-a declarat ca lucrarile de renovare trebuie finalizate pana in data de 27 august, unitatea fiind unul dintre locatiile de desfasurare a sesiunii a doua a bacalaureatului.
    Putin mai in urma cu lucrarile sunt cei de la Scoala “Dr. Ioan Mihalyi de Apsa”. Salile de clasa au fost varuite si curatenia este in plina desfasuratea, insa muncitorii ne-au declarat astazi ca la fatada unitatii de invatamant mai este ceva de lucru. Cladirea fiind veche, o parte din tencuiala trebuie inlaturata. In acest moment se desfasoara lucrari ample si la curtea interioara a scolii, unde au fost finalizate lucrarile de canalizare si urmeaza sa fie incepute cele de asfaltare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.