Unitate medicală reabilitată

Unitate medicală reabilitată

Comună Poienile de Sub Munte se află într-un continuu proces de dezvoltare. După ce în comună a fost deschis biblionetul, în acest moment se afla la Budapesta un proiect de finanţare europeană care vizează reabilitarea spitalului din localitate.

Dezvoltarea comunei Poienile de Sub Munte se află pe o linie ascendentă. După ce recent s-a inaugurat centrul de Internet pentru public finanţat de Fundaţia “Bill & Melinda Gates”, în acest moment Primăria din Poienile de Sub Munte pregăteşte implementarea altor proiecte de finanţare europeană. Unul dintre aceste proiecte se află în momentul de faţă la Budapesta pentru aprobare şi vizează reabilitarea spitalului din localitate şi dotarea acestuia cu aparatură de specialitate. Proiectul este denumit “Dezvoltarea infrastructurii de sănătate în microregiunea Valea Ruscovei – Verhovina, Ucraina”.

În speranţa unei reuşite, Primăria a delegat o firmă specializată în scrierea şi susţinerea proiectelor europene. Primarul Ştefan Oncea a susţinut că Poienile de Sub Munte a mai beneficiat de finanţare prin fonduri europene în momentul în care şi-a restaurat Căminul Cultural din localitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.