Unele magazine din Sighet au început să aplice reduceri de preț de Black Friday, încă din 8 noiembrie

Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an, este așteptată de mii de oameni, datorită experienței acumulate în fiecare an, atat de magazine cât și de cumpărători, dar și datorită diversității magazinelor participante.Unele magazine au început să aplice aceste reduceri încă de azi.

Pentru a aduce cât mai mulți clienți în magazine și pentru a spori vânzările, unii comercianți au început perioada reducerilor de pret la produsele electronice și electrocasnice încă de azi.

”Avem reduceri la produsele electrice și electrocasnice din data de 8 până la finele lunii, la toate produsele care au reduceri am scris eticheta cu Black Friday. Sunt reduceri mari, sunt la care este afișat prețul vechi, dar și cel în oferta promoțională, avem și produsele cu buy back-uri, cele cu înlocuire cu un produs vechi la schimb, sunt reduceri de 100 de lei sau 200 de lei, în funcție de model.”, spune Claudia Molnar, asistent vânzări la un magazin de electronice și elctrocasnice din Sighet.

În căutare de reduceri de preț, mulți clienții au venit încă de dimineață să consulte lista produselor care se află la promoție.

”Avem deja clienți care au venit de dimineață să se intereseze de produse și prețuri. Produsele se vând cu banii cash, avem și sistem de rate, îi așteptăm pe toți, angajați, pensionari”, spune Claudia Molnar.

Reducerile sunt substațiale la unele produse.

”Avem reduceri și la electrocasnice, dar mai mult la gama de televizoare, de la diagonala cea mai mică, până la cea mai mare.La televizoare avem reduceri de la 100 până la 300 de lei, la mașini de spălat, la fel, în jur de 200 de lei, iar frigurile, tot așa, între 200 și 300 de lei reduceri din prețul inițial”, spune asistentul în vânzări.

Ziua de Black Friday, cu cele mai multe reduceri este 15 noiembrie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.