VIDEO | Un vicepreședinte ”tensionat”

Consiliul Județean Maramureș are un vicepreședinte tensionat. Deși numeric, atribuțiile lui Ioan Doru Dăncuș nu par multe, misiunea zilnică și gradul de implicare în activitățile administrative ori politice se pare că îi pot genera acestuia probleme de sănătate.

Prezent la manifestarea MaraMedica, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș, și-a verificat tensiunea. Aparatul nu a indicat cifrele cele mai potrivite pentru o tensiune bună, dar Dăncuș a avut și o explicație. Optimistă, de altfel.

”După cum ați putut vedea, tensiunea este un pic cam mare. Cea mică este mare dar tot timpul avem tendința să creștem și să urcăm. De data asta, cred că eu ar trebui să mă liniștesc un pic ca să mai scadă tensiunea mică. Dar important este că suntem optimiști. Știți, este o vorbă, sunt cu analizele la zi, dar nu îmi sunt bune. Să zicem că ar fi de la tensiunile de pe scena politică, doar că în Maramureș nu avem o situație așa de tensionată, noi suntem mai domoli și acesta este un lucru important, atâta vreme cât putem să dialogăm, să stăm la aceiași masă și să reprezentăm cât mai bine interesele maramureșenilor, este un lucru bun. Ar trebui să ia și cei de la nivel central modelul de la Maramureș.”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș.

Despre evenimentul MaraMedica, vicepreședintele CJ Maramureș, Ioan Doru Dăncuș s-a arătat bucuros de faptul că ”sunt categorii profesionale care încearcă să se perfecționeze și să aducă un plus-valoare activității pe care o desfășoară – pentru că astăzi vedem este la modă, fiecare să protesteze, să își exprime nemulțumirea față de anumite politici guvernamentale sau locale – mă bucură faptul că CCI Maramureș și Colegiul Medicilor și ceilalți parteneri, reușesc, în fiecare an, să închege această manifestare deja de tradiție care se desfășoară în Maramureș, a XVI-a ediție. M-aș bucura să fim împreună și la majoratul acestui eveniment, care va fi peste 2 ani de zile”, a mai precizat Dăncuș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.