Ore cu foc în Maramureș

Pe lângă Răzoare, pompierii militari maramureșeni au intervenit și la alte incendii în ultimele 24 de ore în județ. Au fost astfel de evenimente în Sighet, în Baia Mare și Vima Mică.

Miercuri, două echipaje de stingere de la Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș și un echipaj de prim ajutor SMURD de la aceeași subunitate au acționat pentru lichidarea incendiului izbucnit la o gospodărie din Vima Mică. La intervenție au participat și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate, cu o motopompă. Incendiul a fost lichidat după circa două ore de luptă cu flăcările. Au ars aproximativ 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn, elemente de mobilier și materiale textile.

În după amiaza aceleiași zile, două echipaje de stingere și unul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit la stingerea unui incendiu semnalat într-un bloc dezafectat de pe strada Electrolizei din municipiu. Au ars circa 150 de kilograme de deșeuri menajere. Joi, două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației au acționat la stingerea unui incendiu semnalat la un autoturism, pe strada Cuza Vodă din municipiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.