Un tanar de 27 ani din Sapanta a murit zdrobit de un copac

Un tanar de 27 ani din Sapanta a murit zdrobit de un copac

Un tanar de 27 ani din Sapanta a murit zdrobit de un copac care a căzut peste el, în timp ce se afla în pădure. Tănărul lucra la o exploatatie forestiera din Sapanta, cand s-a produs incidentul. Desi colegii sai l-au transportat de urgenta la spital, iar la jumatatea drumului a fost preluat de un echipaj SMURD, medicilor nu le-a mai ramas decat sa constate decesul acestuia.
Tanarul isi castiga existenta muncind in padurile din imprejurimile localitatii Sapanta. Ziua de azi insa pentru el a fost fatala, acesta fiind lovit in plin de un arbore pe care il taia. Un grup de muncitori care se aflau in aceeasi padure au auzit un strigat puternic, iar cand s-au deplasat inspre locul de unde provenea tipatul, au gasit zacand la pamant trupul insangerat al baiatului. Acestia au încercat sa-l transporte de urgenţă la spital, chemand intre timp ajutor. In localitatea Campulung la Tisa au intalnit echipajul SMURD, iar medicii au incercat sa il resusciteze. Dupa mai multe tentative de resuscitare, medicilor nu le-a mai ramas decat sa constate decesul baiatului.
In padurea aflata la 18 km de localitate, s-au deplasat atat criminalistii cat si un echipaj al politiei locale, care incearca sa afle circumstantele în care s-a produs tragicul eveniment.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.