VIDEO | Un singur parlamentar  la manifestările de la Prefectură dedicate Micii Uniri

Senatorul PMP Severica Covaciu  a fost singurul parlamentar din Maramureș care a participat joi, în Baia Mare, la manifestările dedicate împlinirii a 160 de ani de la Mica Unire. Evenimentele au avut loc în holul Palatului Administrativ, iar cei care au dat culoare manifestării au fost tinerii îmbrăcați în haine populare.

Făuritorii Micii Uniri trebuie să fie un model de urmat pentru poporul român, susține senatorul maramureșean Severica Covaciu. Parlamentarul a făcut, în această zi, și un apel la unitate.

”Particip cu mare drag la astfel de evenimente pentru că ne dau ocazia să aducem respectul nostru față de cei care acum 160 de ani au reușit acest mare eveniment, Mica Unire și poate astăzi, după atâția ani, ar trebui și noi, cei care îi urmăm, să preluăm din sentimentele pe care ei le-au avut la acea vreme și să încercăm să fim puțin mai buni, mai omenoși, mai uniți pentru că eu cred că acest sentiment ne-a cam părăsit, în ultima vreme. Urez tuturor românilor, tuturor maramureșenilor, să trăiască această zi în spirit de unire, dragoste, iubire și înțelegere”, transmite senatorul PMP, Severica Covaciu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.