Un sighetean de 20 de ani a încercat să introducă ilegal în România 19.200 ţigarete de provenienţă ucraineană

Un sighetean de 20 de ani a încercat să introducă ilegal în România 19.200 ţigarete de provenienţă ucraineană

          Poliţiştii de frontieră maramureşeni au reţinut în flagrant o persoană care a încercat să introducă ilegal în România 19.200 ţigarete de provenienţă ucraineană.În data de 17 iulie a.c.,in jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră maramureşeni au observat pe malul râului Tisa, ascunse în vegetaţie două genţi voluminoase.
 Poliţiştii de frontieră au trecut la cercetarea terenului iar în scurt timp, în zonă şi-a făcut apariţia un alt bărbat, care s-a apropiat de cele două genţi cu intenţia de a le ridica, moment în care suspectul a fost imobilizat şi reţinut de poliţiştii de frontieră. Acesta a fost identificat în persoana lui Daniel M., în vârstă de 20 ani, domiciliat  în localitatea Sighetu Marmaţiei, care a declarat că cele două genţi ii aparţin şi conţin ţigări de provenienţă ucraineană.
În urma inventarierii ţigărilor de contrabandă a rezultat cantitatea de 960 pachete în valoare de aproximativ 8.200 lei.
În cauză s-a  întocmit dosar penal în care Daniel M. este cercetat  pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.