Un român a dispărut în Noua Zeelandă. Autorităţile au întrerupt căutările

Un român a dispărut în Noua Zeelandă. Autorităţile au întrerupt căutările
Un român în vârstă de 33 de ani, Mihai Muncus-Nagy, a dispărut luni pe insula Raoul din Noua Zeelandă, iar autorităţile au întrerupt căutările deoarece şansele ca acesta să fie găsit în viaţă sunt foarte mici, relatează New Zealand Herald, în ediţia electronică.
Muncus-Nagy ar fi fost luat de un val de pe stânci.
"Având în vedere perioada de timp care a trecut fără ca Mihai să fie găsit, am depăşit puntul în care am putea să mai sperăm că acesta să fie găsit în viaţă", a declarat managerul Departamentului pentru Conservare, Tim Brandenburg.
Autorităţile din Noua Zeelandă au oferit sprijin familiei acestuia din România, care a acceptat că este puţin probabil ca acesta să fi supravieţuit.
Coordonatorul misiunii de cercetare, Greg Johnston, a declarat că dacă vor apărea noi informaţii, căutările ar putea fi reluate.
Muncus-Nagy s-a alăturat echipei de pe insulă la sfârşitul lui octombrie, îndeplinindu-şi visul de a merge pe insula Raoul. Experienţa sa montană şi disponibilitatea de a lucra în echipe mici în mediul extern l-au recomandat pentru această activitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.