Un nou caz de coronavirus confirmat în Maramureș

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat azi în județul Maramureș. Este vorba despre o femeie din Budești care s-a întors din străinătate și a fost într-un centru de carantină din Sighetu Marmației. Femeia ar fi plecat din centrul de carantină în 27 martie iar astăzi a primit rezultatul testului.

Potrivit primarul comunei Budești femeia este asimptomatică. Edilul local îndeamnă localnicii să rămână în case și să nu se panicheze.

”Datorită faptului că astăzi în comuna noastră a fost confirmat un caz pozitiv, asimptomatic, de infectare cu virusul COVID -19 ,persoana în cauză fiind transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare ,vă rugăm să stați în case și să respectați măsurile impuse de către autorități pentru evitarea răspândirii virusului . În funcție de ancheta epidemiologică efectuată de către DSP vă vom informa despre evoluția cazului.
Este important ca în această perioadă, destul de dificilă pentru fiecare dintre noi, să ne păstrăm calmul și să încercăm să ne menținem informați și responsabili atât față de noi cât și față de cei apropiați pentru a putea depăși cu bine această perioadă  stresantă. Vă mulțumim pentru înțelegere! Multă sănătate tuturor! transmit reprezentanții administrației locale din Budești.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.