Un mistreţ rătăcit s-a adăpostit pentru câteva zile în curtea unei societăţi comerciale din Sighet

Un mistreţ rătăcit s-a adăpostit pentru câteva zile în curtea unei societăţi comerciale din Sighet

Desi nu este deschis sezonul de vanatoare al mistretilor, o echipa de vanatori din Sighet a desfasurat astazi o actiune de prindere a unui mistret care de cateva zile se adaposteste in incinta curtii unei fabrici din Sighetu Marmatiei. Animalul se pare ca ar fi fost haituit de caini si s-a ascuns in curtea societatii comerciale, spre uimirea angajatilor, care il intalneau cu precadere noaptea.
 Vanatorii au fost anuntati de paznici ca au dat nas in nas cu un mistret tocmai in incinta fabricii unde lucreaza. Animalul a fost zarit prima data sambata seara si de atunci a devenit din ce in ce mai indraznet, facandu-si aparitia si in timpul zilei, in preajma unui copac plin cu cirese. O echipa de vanatori din cadrul Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sighet, in frunte cu directorul Doru Hotea a organizat astazi o actiune  prin care si-a propus sa goneasca animalul inapoi spre padure.
 Actiunea, care nu a durat mai mult de 40 de minute, se pare  ca a fost una de succes, mistretul reusind sa iasa pe una dintre portile de acces in fabrica.
 Angajatii fabricii au rasuflat usurati si s-au bucurat ca au scapat de oaspetele nedorit, care le-a dat peste cap activitatea de cateva zile incoace. Oamenii spera sa nu mai fie nevoiti sa dea nas in nas cu fiorosul animal.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.