VIDEO | Un minor din Sighetu Marmației a plecat de acasă. Când a fost găsit de polițiști acesta manifesta un comportament violent

Ieri polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către o femeie de 60 de ani din municipiu, cu privire la faptul că nepotul acesteia, un copil de 13 ani, aflat în plasamentul acesteia, a plecat voluntar de la domiciliu. Oamenii legii au început căutările și au identificat minorul pe strada Szilagyi Istvan din municipiu.

Minorul manifesta un comportament violent față de familie și de persoanele aflate în prezența acestuia, motiv pentru care, la cererea și cu acordul bunicii, a fost luată măsura internării în spital a copilului.

În momentul în care a fost găsit, minorul prezenta urme de escoriații la nivelul membrelor superioare și echimoze la nivelul gurii, urmare a unei altercații în care a fost implicat în  data de 17.04.2021. În timpul efectuării intervenției polițiștii nu au folosit forța, iar minorul nu a fost agresat în nici un fel de aceștia. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.