VIDEO | Campania ”Conștienți de pericol”, derulată de Spitalul Municipal Sighet în cadrul proiectului ”Spitale fără infecții”, se încheie azi

Campania ”Conștienți de pericol”, derulată de Spitalul Municipal Sighet în cadrul proiectului ”Spitale fără infecții”, se încheie azi, la TV Sighet. În cadrul emisiunii ”Actualitatea Marmedia”, invitații Dan Dunca, managerul Spitalului Municipal Sighet și Monica Dinu, coordonator proiecte, vorbesc despre impactul acestei campanii, cum a fost ea gândită, dar și despre alte investiții importante atrase la unitatea spitalicească prin intermediul acestor proiecte.

În cadrul proiectului ”Spitale fără infecții”, implementat de Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei, în parteneriat cu Spitalul Clinic Central Ivano-Frankivsk din Ucraina, se derulează o campanie de sensibilizare pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor în rândul populației transfrontaliere, ”Conștienți de pericol”. Campania de conștientizare continuă azi la TV Sighet, de la ora 18:35 cu alți invitați, Dan Dunca, managerul Spitalului Sighet și Monica Dinu, coordonator proiecte și specialist în atragerea de fonduri.

Nu ratați emisiunea ”Actualitatea Maramedia”, azi, la TV Sighet, de la ora 18:35.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.