Un incediu izbucnit in Valea Hotarului a distrus un adapost de animale

Un incediu izbucnit in Valea Hotarului a distrus un adapost de animale

Pompierii detasamentului din Sighetu Marmatiei au fost solicitati azi noapte pe Valea Hotarului unde un incendiu a  distrus acoperisul unei anexe si adapostul pentru animale. Din fericire nu au existat victime.

Un incendiu izbucnit azi noapte in Valea Hotarului a creat pagube materiale in gospodaria pe care a cuprins-o. Focul a distrus acoperisul unei bucatarii de vara si adapostul pentru animele, in total 90 de metri patrati de acoperis, 50 de metri patrati de pod din lemn si 3000 de kg de fan.

Pompierii detasamnetului Sighetu Marmatiei cei care au intervenit pentru lichidarea focului au primit alarma in jurul orei 1:30 , iar interventia acestora a durat mai bine de doua ore. Din fericire nu au existat victime, doar pagube materiale. Interventia prompta a pompierilor a facut ca focul sa nu se extinda si la casa invecinata care se afla la aproximativ un metru de cea cuprinsa de flacari.
Un alt foc la care au intervenit pompieri sigheteni a izbucnit sambata dimineata pe strada Dimitrie Bolintineanu. In acest incendiu au ars elemente de mobilier aflate in interiorulu locuintei. Flăcările au apărut ca urmare a folosirii intenţionate a unei surse de aprindere.

Poliţia continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.