VIDEO | Un cerb frumos a fost văzut pe ulițele Botizei

În mai multe țări afectate de pandemia coronavirus, ca o consecință a izolării oamenilor la domiciliu, animalele salbatice au invadat străzile orașelor, în căutare de hrană.Spre exemplu, pe strazile orașului Nara din Japonia au ieșit mai multe căprioare pe străzi, care, în mod normal, trăiesc într-un parc natural. Un exemplar frumos de cerb a apărut și în curtea unei gospodării din Botiza, din pădurile din împrejurimi.

În timp ce oamenii își petrec tot mai mult timp n casă,  pe strazile pustii ale localităților din întreaga lume au început să iasă animale salbatice, în căutare de hrană. În comuna Botiza, un frumos exemplar de cer a fost văzut înn curtea unei bătrâne, dar și pe ulița satului.

Mai multe capre sălbatice au invadat străzile pustii ale unui oraş din Ţara Galilor. Acestea au distrus arbuști și au mâncat vegetație din grădinile orașului.

Pe măsură ce orașele devin tot mai pustii din cauza restricțiilor de circulație cauzate de pandemia de coronavirus, în multe zone urbane animalele sălbatice sunt din ce în ce mai des văzute umblând nestingherite pe străzi. Specialiștii spun că acestea sunt de fapt habitatele lor, pe care noi, oamenii, le-am ocupat abuziv, ele revin pur și simplu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.