Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce și-a agresat soția. Ceva mai târziu s-a ales cu alt dosar penal, fiindcă a încălcat ordinul de protecție

Patru ordine de protecţie au emis polițiștii maramureșeni în minivacanța de Rusalii şi au întocmit dosare penale pentru violență în familie şi nerespectarea ordinului de protecţie.

Duminică, poliţiştii din Baia Mare au intervenit la două scandaluri în familie şi au emis ordine de protecţie pe numele agresorilor. Tot duminică, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au emis un ordin de protecţie pe numele unui bărbat de 42 de ani din municipiu care şi-a agresat soţia.

Totodată, sâmbătă seara, poliţiştii din Baia Sprie au identificat un bărbat de 49 de ani din oraş care, pe fondul băuturilor alcoolice, şi-a agresat soţia şi a ameninţat-o. Întrucât la scurt timp agresorul a încălcat ordinul de protecţie emis de poliţişti, s-a întocmit alt dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a ordinului de protecţie. În toate cazurile continuă cercetările urmând a fi dispuse măsuri legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.