Un bărbat din Vişeu de Sus a fost bătut cu bestialitate de un grup de indivizi

Un bărbat din Vişeu de Sus a fost bătut cu bestialitate de un grup de indivizi

 Mai multe focuri de arma au rasunat in noaptea de 14 spre 15 decembrie la Viseu de Sus. Un barbat a fost lovit cu salbaticie de un grup de indivizi, iar pentru a-l scapa din mainile agresorilor, un tanar a fost nevoit sa traga mai multe focuri de avertisment.

Totul s-a petrecut in jurul orei 22 pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Viseu de Sus. Pe fondul consumului de alcool si a unor neantelegeri iscate spontan, cinci barbati s+au incaierat in apropierea unui bar. Acestia s+au luat la bataie folosind bate, iar una dintre persoanele implicate in scandal a tras un foc de arma pentru a+i speria pe adversari.  
In urma altercatiei, o persoana a ajuns la spital cu rani usoare, insa nu a necesitat internare. Cei cinci scandalagii sunt cercetati de catre oamenii legii pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, iar cel care a tras se efectueaza cercetari si pentru uz de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, fara drept.  In cadrul cercetarii s+a dispus ridicarea armei si a cartusului gasit la fata locului, iar suspectii sunt cercetati in libertate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.