SIGHET: Elevii impreuna cu profesorii Grupului Scolar Forestier au organizat ieri o serie de evenimente dedicate sarbatorilor de iarna

SIGHET:  Elevii impreuna cu profesorii Grupului Scolar Forestier  au organizat ieri o serie de evenimente dedicate sarbatorilor de iarna

 Elevii impreuna cu profesorii Grupului Scolar Forestier  au organizat ieri o serie de evenimente dedicate sarbatorilor de iarna. Cu aceasta ocazie a fost pusa la incercare si creativitatea scolarilor care au confectionat obiecte artizanale de Craciun pe care ulterior le-au scos la vanzare. Din banii rezultati se vor realiza pachete cu dulciuri pentru copiii din centrele de plasament.

Ziua a debutat cu expozitia obiectelor artizanale si cu un concert de colinde sustinut de elevi si profesori
Concertul a continuat la Sediul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera, unde elevii au incercat sa realizeze inca o strangere de fonduri.
Activitatile au continuat pe parcursul intregii zile, timp in care elevii si profesorii le-au reamintit tuturor scopul actiunii: vestirea sarbatorilor de iarna si strangerea de fonduri pentru copiii centrelor de plasament care se vor bucura de un pachet cu dulciuri din partea elevilor si profesorilor Grupului Scolar Forestier.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.