Un bărbat beat a sesizat poliția că a fost tâlhărit, dar s-a stabilit că a fabulat

Un băimărean a sesizat poliția că a fost tâlhărit și că i s-a furat un cartuș de țigări. În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că, de fapt, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a pierdut țigările. Care până la urmă au fost găsite.

Nu e pentru prima oară când poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au fost alertaţi cu privire la comiterea unei tâlhării şi au constatat, ulterior, în urma cercetărilor, că fapta nu există. Factorul comun al acestor sesizări este starea de ebrietate a presupuselor victime.

La fel s-a întâmplat şi săptămâna trecută când un bărbat a apelat 112 şi a sesizat că în timp ce mergea singur, pe un teren situat între calea ferată şi strada Motorului din Baia Mare, un necunoscut l-a lovit şi i-a smuls din mână o sacoşă în care avea un cartuş cu ţigări. Poliţiştii au demarat activităţile specifice pentru prinderea hoțului. Bărbatul care susținea că a fost tâlhărit nu putea oferi semnalmentele autorului. Apoi, acesta a refuzat să fie examinat medical, nu prezenta leziuni vizibile. Până la urmă țigările au fost găsite pe traseul pe care a declarat că a mers. Pas cu pas, poliţiştii au constatat că fapta sesizată practic nu există. Băimăreanul, de 57 de ani, a fost sancţionat contravenţional.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.