Un bărbat a fost înjunghiat mortal în inimă, în plină stradă

Un bărbat a fost înjunghiat mortal în inimă, în plină stradă

Un bărbat a murit, luni, după ce a fost înjunghiat în inimă de un altul, incidentul având loc în faţa Primăriei din Reghin, judeţul Mureş, în urma unei altercaţii dintre victimă şi doi bărbaţi cu care avea un conflict mai vechi, în maşina bărbatului omorât fiind copilul acestuia, care a fugit. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, Dan Oltean, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un bărbat a fost înjunghiat, luni, în jurul orei 10.30, în faţa Primăriei din Reghin, în urma unui conflict mai vechi pe care îl avea cu doi bărbaţi.
Conform sursei citate, cei doi atacatori au sărit pe maşina bărbatului, încercând să-l scoată din autoturism, iar acesta a tamponat o maşină parcată, încercând să scape. Din primele informaţii reiese că unul dintre cei doi agresori l-a lovit cu un cuţit în inimă pe bărbat băgând mâna în maşină pe geam.
Potrivit procurorului, bărbatul a fost înjunghiat cu un cuţit în inimă şi a fost dus la spitalul din localitate, unde a murit.
Cei doi agresori au fugit, fiind prinşi ulterior.
Potrivit procurorului, în maşina victimei se afla şi copilul bărbatului, care a reuşit să fugă.
Oltean a spus că între victimă şi agresori exista un conflict mai vechi, toţi având antecendente penale.
Directorul Spitalului din Reghin, Iuliu Moldovan, a declarat că victima a fost adusă la unitatea medicală de un echipaj SMURD şi s-a încercat resuscitarea acesteia timp de 45 de minute, însă fără rezultat, fiind declarat decesul. MEDIAFAX

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.