Un ATV și o mașină căutate de autoritățile britanice, găsite de polițiștii maramureșeni și de lucrători ai ITPF Sighet

Polițiștii maramureșeni au dat de urma unei mașini care era dată în urmărire internațională de autoritățile britanice. La rândul lor, în aceeași zi, polițiștii de frontieră au depistat un ATV căutat tot de autoritățile din Marea Britanie.

Mașina căutată de autoritățile britanice a fost depistată de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale la un băimărean. Verificările efectuate până în acest moment au relevat că bărbatul a achiziţionat autovehiculul, în valoare de 40.000 de euro, de la o societate comercială din Marea Britanie şi nu l-a plătit integral. Până la finalizarea cercetărilor autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tăinuire şi continuă cercetările.

La rândul lor, lucrători ai ITPF Sighet au găsit un ATV ce figura în bazele de date ca fiind căutat tot de autorităţile din Marea Britanie. Luni, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat la control, pe sensul de intrare în România, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat de 35 de ani care conducea o autoutilitară în care transporta un ATV fără număr de înmatriculare. La verificări s-a constatat că ATV-ul este bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile din Marea Britanie în noiembrie 2017. În cauză, se fac cercetări pentru tăinuire, iar ATV-ul în valoare de aproape 17.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.