Polițiștii, în mijlocul copiilor

Luna iunie a debutat cu mai multe activităţi desfăşurate de poliţişti în mijlocul copiilor. Atenţi la siguranţa şi bucuria celor mici, poliţiştii nu refuză nicio invitaţie de a participa la evenimentele organizate special pentru ei.

Orăşelul copiilor, organizat la Vişeu de Sus, a fost o ocazie numai bună pentru poliţiştii din oraş de a se întâlni cu copiii. Cei mici au fost bucuroşi să cunoască o parte din tehnica din dotarea poliţiştilor, să interacţioneze cu oamenii legii şi să primească sfaturi care să-i protejeze.

Poliţiştii sunt şi prietenii copiilor de la Grădiniţa nr. 1 cu program prelungit din Târgu Lăpuş. Întâlnirea cu cei mici s-a axat pe jocuri şi dezbateri potrivite vârstei lor. Astfel, copiii  au discutat cu oamenii legii despre regulile de circulaţie şi despre cum trebuie să se comporte în anumite situaţii. Cea mai mare bucurie a micuţilor a fost să urce în autospeciala de poliţie şi să pornească sirena.

Totodată, copiii au învăţat despre 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă şi au fost sfătuiţi să nu ezite să îl folosească  atunci când se află  în pericol.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.