ULTIMĂ ORĂ: Câinele antitabac în acţiune

ULTIMĂ ORĂ: Câinele antitabac în acţiune

Un caine specializat in detectarea tigarilor de contrabanda aflat in dotarare Biroului Vamal Sighet a descoperit in aceasta dupamasa 120 de pachete de tigari de provenienta ucraineana. Tigarile erau ascunse in roata unei masini inmatriculate in Maramures.
Cainele a simtit imediat tigarile care erau ascunse in roata din spate a unei masini cu numere de Maramures si a inceput sa latre. Inspectorii vamali sigheteani au trecut imediat la verificarea amanuntita a masinii si au descoperit ca patrupedul antrenat special pentru detectarea tigarilor de contrabanda avea dreptate. La solicitarea proprietarului masinii, roata a fost dusa la vulcanizare, unde inspectorii vamali au descoperit ascunse 120 de pachete de tigari de provenienta ucraineana.
Proprietarul masinii a ramas fara marfa si a fost amendat cu suma de 5000 de lei, pe care a hotarat sa o achite pe loc.
Tot in aceasta dimineata inspectorii vamali au mai confiscate 90 de pachete de tigari de contrabanda de la un cetatean ucrainean. Acesta intrase in tara in jurul orei 5 dimineata si a fost urcat pe rampa pentru control. In interiorul masinii au fost descoperite cinci lacasuri special amenajate pentru depozitarea tigarilor, insa cele 90 de pachete au fost gasite intr-un singur loc, podeaua masinii. Soferul a declarat ca inchiriase masina de la un alt cetatean ucrainean si nu stia absolut nimic despre existenta tigarilor de contrabanda. Tanarul a fost amendat contraventional cu suma de 5000 de lei pe care a achitat-o pe loc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.