Baia Mare: Serviciul Public Administrarea Patrimoniului Local si Utilitati se desfiinţează

Baia Mare: Serviciul Public Administrarea Patrimoniului Local si Utilitati se desfiinţează
Serviciul Public Administrarea Patrimoniului Local şi Utilităţi din cadrul Primăriei Baia Mare urmează să fie desfiinţat. Acest lucru a fost decis astăzi de aleşii locali băimăreni, în cadrul şedinţei de Consiliu Local. 
 
Proiectul de hotărâre privind desfiinţarea Serviciului Public Administrarea Patrimoniului Local şi Utilităţi ca instituţie publică cu personalitate juridică, subordonată Consiliului Local a fost votat de 21 de consilieri locali. Acestia au aprobat reorganizarea Aparatului de Specialitate al primarului, prin integrarea in cadrul acestuia a unor compartimente din cadrul fostului Serviciu Public Administrarea Patrimoniului Local si Utilitati si numarul de personal, organigrama si statul de functii al Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Baia Mare. Astfel, o parte din personalul de la Administrarea Patrimoniului Local îl vor avea şef direct pe primarul Cătălin Cherecheş iar Direcţia Energetică va aparţine de acum înainte Serviciului Public Ambient Urban. "Compartimentul energetic va trece in frunte cu directorul adjunct la Serviciul Public Ambient Urban si isi va continua activitatea in acelasi cadru, cu aceleasi competente si abilitati si din restul structurilor care raman din S.P.A.P.L.U. se constituie o directie in frunte cu Calin Coros care ramane director la aceasta directie", a declarat viceprimarul municipiului Baia Mare, Istvan Ludescher.
 
De asemenea, consilierii locali băimăreni au mai aprobat astăzi reorganizarea Serviciului Public Ambient Urban, prin integrarea in cadrul acestuia a Directiei Energetice din cadrul fostului Serviciu Public Administrarea Patrimoniului Local si Utilitati. De asemenea, s-a mai aprobat si numarul de personal, organigrama si statul de functii al Serviciului Public Ambient Urban. Totodată, pentru o mai bună desfăşurare a activităţii Poliţiei Locale, aleşii locali au votat astăzi împărţirea municipiului Baia Mare pe cinci zone. Zona 1 este formata din Cartierul Progresului si zona cuprinsa intre Piata Izvoarele, Piata Revolutiei si strada Gheorghe Sincai. Zona 2 este formata din Cartierul Vasile Alecsandri si zonele Horea, Luminisului si Craica. Cartierul Traian, Cartierul Garii si Cartierul Republicii formeaza zona 3 a orasului iar Cartierul Valea Borcutului, Cartierul Sasar si Cartierul Valea Rosie, zona 4. Zona 5 este formata din Cartierul Grivitei, Cartierul Ferneziu si Firiza.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.