VIDEO | TV Sighet organizează un concurs de creație pentru copii, ”Acasă, de Paște”

TV Sighet organizează un concurs de creație pentru copii, ”Acasă, de Paște”. Tematica o reprezintă semnificația sărbătorilor pascale. Creațiile pot fi exprimate prin desen, pictură, poezie, ornamente sau colaj. Concursul se adresează copiilor cu vârstă cuprinsă între 3 și 14 ani.

 Dragi copii, puneți totul într-o poveste despre obiceiurile de Paște.Cei talentați la desen pot da culoare prin desen. Dați frău liber imaginației și realizați  cele mai originale creații. Desen, pictură, plastilină, origami sau alte tehnici de lucru, sunt acceptate în cadrul concursului.

Toate creațiile copiilor vor fi postate de către autorii lucrărilor pe pagina de facebook TV Sighet, la rubrica comentarii a anunțului acestui  concurs. Lucrările cu cele mai multe voturi (like-uri) vor fi declarate câștigătoare. Lucrările cele mai apreciate vor fi premiate de TV Sighet. Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Creațiile copiilor cu tema ”Acasă, de Paște” , pot fi postate începând de luni, 19 aprilie până pe 23 aprilie.

Nu uitați să scrieți numele vostru, vârsta și localitatea unde locuiți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.