VIDEO | TV Sighet organizează un concurs de creație pentru copii, ”Acasă, de Paște”

TV Sighet organizează un concurs de creație pentru copii, ”Acasă, de Paște”. Tematica o reprezintă semnificația sărbătorilor pascale. Creațiile pot fi exprimate prin desen, pictură, poezie, ornamente sau colaj. Concursul se adresează copiilor cu vârstă cuprinsă între 3 și 14 ani.

 Dragi copii, puneți totul într-o poveste despre obiceiurile de Paște.Cei talentați la desen pot da culoare prin desen. Dați frău liber imaginației și realizați  cele mai originale creații. Desen, pictură, plastilină, origami sau alte tehnici de lucru, sunt acceptate în cadrul concursului.

Puteți trimite creațiile copiilor la secțiunea mesaj pe pagina de facebook TV Sighet însoțite de numele și vârsta copilului. Ulterior acestea vor fi postate pe pagina de facebook de organizatorii concursului pentru a putea primi like-uri. Lucrările cu cele mai multe voturi (like-uri) vor fi declarate câștigătoare.Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Creațiile copiilor cu tema ”Acasă, de Paște” , pot fi trimise până în 23 aprilie, ora 20, pentru ca toate lucrările să aibă suficient timp pentru a acumula cât mai multe like-uri. Câștigătorul va fi anunțat luni, la ora 12:00, după încheierea sesiunii de voturi. Primii trei cei mai apreciați concurenți vor primi un cadou de Paști din partea TV Sighet.

Nu uitați să scrieți numele vostru, vârsta și localitatea unde locuiți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.