TUTUNUL LA CONTROL: Țigări de contrabandă găsite și-n mașini, și în tren

TUTUNUL LA CONTROL: Țigări de contrabandă găsite și-n mașini, și în tren

 Polițiștii maramureșeni au confiscat la sfârșitul săptămânii trecute aproape 15.000 de pachete de țigări de contrabandă. Unele au fost găsite în mașini, altele în tren. 

O patrulă de siguranță publică a încercat sâmbătă să oprească un autoturism care circula pe DJ186 între Strâmtura şi Rozavlea. Șoferul nu a oprit, a mers pe un drum accidentat unde, după vreo 5 km, a abandonat autoturismul adus în stare de nefuncţionare şi a fugit. În mașină au fost găsite 14.410 pachete de ţigări de contrabandă.
Alte 390 de pachete cu ţigări au fost descoperite în acest weekend de poliţişti asupra altor trei persoane. Pe strada Alexandru Ivasiuc din Sighetu Marmaţiei poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care depăşise viteza legală şi au descoperit că şoferul transporta 270 pachete cu ţigări de contrabandă. Pe Aleea Neptun din Baia Mare, patrula de siguranţă publică din cadrul grupei canine a „mirosit” un bărbat care avea asupra sa 100 de pachete de ţigări netimbrate în România. Şi în trenul de călători, care circula duminică pe ruta Petrova – Vişeu de Jos, lucrătorii Poliţiei Transporturi Maramureş au identificat un tânăr care transporta ţigări de provenienţă ucraineană. În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.