Turul Sighetului pe bicicletă- eveniment ajuns la cea de-a doua ediţie

Turul Sighetului pe bicicletă- eveniment ajuns la cea de-a doua ediţie

 “Turul Sighetului pe Bicicleta”, revine cu cea de-a doua editie, vineri, 22 iulie.  Sub deviza Critical Mass, organizatorii ii invita pe toti sighetenii dornici de miscare sa stabata Sighetul pe doua roti. Startul va fi dat de pe platoul de la Curtea Veche urmand ca destinatia finala sa fie Parcul Gradina Morii. 
 AM Bike in Colaborare cu Clubul Northern Skaters organizeaza vineri, 22 iulie, de la ora 17:00 cea de-a doua editie  “Turul Sighetului pe Bicicleta”.   Iubitorii sportului pe doua roti sunt asteptati sa se alature acestei manifesatari. Sub deviza Critical Mass, Turul Sighetului  se va desfasura intre orele 17:00 si 18:00 pe urmatoarea ruta: Platoul Curtea Veche – Strada Mihalyi de Apsa – Strada Bogdan Voda – Big – Piata 1 Decembrie 1918 – Strada Traian – Piata Libertatii – Biserica Reformata – Strada Mihai Eminescu – Gradina Morii.
Critical Mass are ca scop principal  tragerea unui semnal de alarma cu privire la nerespectarea biciclistilor in trafic. Avand in vedere ca evenimentul este deja la a doua editie, se bucura de tot sprijinul sighetenilor, organizatorii asteapta ca la acest eveniment sa participe peste 200 de biciclisti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.