VIDEO | TROTUARE VECHI ȘI DISTRUSE: Sighetenii îi invită pe aleșii locali să lase mașinile în parcare și să se plimbe pe jos prin oraș ca să vadă cum arată drumurile

Beton crăpat, asfalt lipsă, urme de la lucrări ce par nefinalizate, așa se prezintă multe din trotuarele din Sighetu Marmației. Sighetenii spun că aceste trotuare sunt adevărate capcane dacă nu ești atent unde calci sau când plimbi copilul cu căruciorul.

Starea trotuarelor este în acest fel de vreme îndelungată iar cetățenii cer autorităților locale să se apuce de treabă.

”Dacă copilul meu de 3 ani m-a întrebat de ce sunt așa stricate și sparte atunci eu ca adult ce să mai spun?! …. Și de ce e atâta gunoi pe jos, ca nu e voie sa aruncăm, cred că pe cei din consiliu ar trebui niște copii să îi educe și să îi îndrume”, a scris o sigheteancă pe pagina de facebook a postului TV Sighet.

”Trotuare??? Mai nou și trotuarele sunt pline de mașini și pe trotuar trebuie să ne tinem copiii bine de mîna și să fim atenti că circulă mașinile, de aia trotuarul nu mai e trotuar și e stricat că e drum pentru mașini”, a precizat o altă sigheteancă.

”Toate satele au străzile asfaltate, apa și unele și canalizare, noi am ramas ca în evul mediu”, a scrie pe pagina TV Sighet o altă femeie.

Cetățenii îi invită pe aleșii locali să lase mașinile în parcare și să se plimbe pe jos prin oraș ca să vadă cum arată drumurile.

”E dezastru, îmi pare foarte rău să spun asta, mai ales în zonele foarte circulate. Mergem la biserică, nu ne putem lua pantofi cu toc, e un dezastru. Uneori mi-e rușine, vin copiii mei din străinătate și când văd drumurile sunt așa de dezamăgiți de Sighet, de 30 de ani nu s-a schimbat. Moiseiul, Borșa arată atât de bine și curat și Sighetul care e municipiu ar trebui să arate mult mai bine dar din păcate nu ne putem lăuda. Ar trebui să meargă un pic pe jos să vadă cum sunt drumurile, să își strice un pic pantofii și ei, să se împiedice că de multe ori am căzut și era să îmi rup picioarele în tot felul de gropi”, a spus o sigheteancă.

”Ar trebui reparate în mare parte trotuarele. Se circulă greu, mai ales cu pantofi cu toc, noi chiar dacă suntem doamne evităm să ne luăm pantofi cu toc. O să facă noua conducere, acuma i-am votat și sperăm că se vor apuca de treabă în viitor”, a adăugat o altă sigheteancă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.