Trei tineri acuzati de talharie au fost retinuti de catre politistii sigheteni

Trei tineri acuzati de talharie au fost retinuti de catre politistii sigheteni

 Totul s-a petrecut sambata noaptea cand cei trei s-au hotarat ca au nevoie de adrenalina si au decis sa talhareasca o batrana la care lucrasera cu ziua pe timpul verii. Cei doi tineri din Dragomiresti sunt frati si au ajutat-o pe batrana la cules de mere. Cunosteau bine casa doamnei Viorica, asa ca operatiunea nu a fost dificila deloc.. Au asteptat sa se lase seara, s-au inarmat cu o secure si au actionat.  Ancheta politistilor nu a fost usoara intrucat dupa ce au fost identificati suspectii si-au schimbat de mai multe ori declaratia. Abilitatea oamenilor legii i-a determinat insa sa isi recunoasca fapta. 

 
Tinerii au declarat ca totul a pornit in joaca. Terminasera munca pe care o desfasurau la o ferma de animale din zona, nu aveau bani si s-au gandit la cea mai usoara modalitate de a face rost de ei. Acum regreta ce au facut, insa este prea tarziu. 
 
La auzirea vestii ca baiatul ei a halharit o femeie mama tanarului din Sighet a venit intr-un suflet la Judecatorie pentru a vedea pedeapsa pe care o va primi fiul ei. Femeia mai are 14 copii si spune ca a facut sacrificii enorme pentru a-i creste cu atat mai mult cu cat sotul ei este imobilizat la pat.
 
Tanarul in varsta de 18 ani din Dragomiresti a fost retinut pentru 30 de zile, iar fratele sau in varsta de 16 ani si prietenul sau din Sighet cate 20 de zile toti fiind acuzati de savarsirea infractiunii de talharie.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.