VIDEO | Trei răniți după ce o mașină s-a răsturnat într-o groapă

Trei tineri au fost răniți noaptea trecută, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-o groapă  între localitățile Coroieni și Baba. Șoferul consumase alcool. 

Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că autoturismul implicat în accident a fost condus de un tânăr de 28 de ani, din Coroieni. Pe fondul consumului de alcool și al vitezei excesive, acesta nu a respectat indicatoarele temporare rutiere care arătau să vireze la dreapta, a efectuat un viraj la stânga, a părăsit partea carosabilă și a căzut într-o groapa de aproximativ 10 metri adâncime săpată de un excavator care executa lucrări pe mijlocul părții carosabile.

În urma impactului, conducătorul auto și doi pasageri, tineri de 18 respectiv 24 de ani, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a declarat că a consumat băuturi alcoolice însă nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.