VIDEO | Trei hoți prinși după ce au dat iama prin casele oamenilor

Trei tineri sunt cercetați de polițiștii maramureșeni pentru furt calificat. Unul a furat unn scuter dintr-o curte, în vreme ce ceilalți doi au furat bunuri în valoare de 12.000 de lei dintr-o locuință.

Vineri, poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi la 112 cu privire la faptul că s-a comis un furt din locuinţă în Chiuzbaia. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că persoane necunoscute au pătruns în imobil în lipsa părţii vătămate, o femeie de 51 de ani, si au furat mai multe bunuri creând un prejudiciu de 12.000 lei. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, au fost identificaţi doi suspecţi de 29 respectiv 19 ani, ambii din Baia Sprie. Prejudiciul a fost recuperat parţial.

La rândul lor, sâmbătă, poliţiştii din Ocna Șugatag, au fost sesizaţi tot despre un furt. Un bărbat de 52 ani din Călinești a reclamat faptul că i s-a furat un scuter din curtea casei. În urma investigaţiilor a fost identificat un suspect, un  tânăr de 17 ani din Călineşti. Scuterul a fost recuperat de poliţişti şi predat păgubașului. În ambele cazuri s-au făcut dosare penale pentru furt calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.