Tragedie in Ungaria

Tragedie in Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat vineri implicarea unui microbuz românesc într-un nou accident rutier pe o autostradă din Ungaria, soldat cu moartea a trei persoane.
Trei persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, între care două grav, după ce un autocar înmatriculat în România s-a ciocnit cu un camion la Abony, în centrul Ungariei, a transmis vineri agenţia ungară de presă MTI, citând site-ul Autorităţii Naţionale de Gestionare a Dezastrelor de la Budapesta.
O serie de accidente rutiere petrecute pe teritoriul Ungariei, în care au fost implicaţi români, au avut loc în ultimii ani.
Cel mai grav accident de acest gen avut loc în noaptea de 30/31 octombrie 2011, în urma impactului între un TIR înmatriculat în România şi un microbuz înmatriculat în Spania, care venea de la Valencia. Accidentul, produs pe autostrada M43 din Ungaria, între localitatea Mako şi Budapesta, s-a soldat cu decesul a 14 români, printre care şi trei copii cu vârste între 7 şi 14 ani. De asemenea, un al 15-lea pasager al microbuzului a fost internat, în stare foarte gravă, la Spitalul Universitar din Szeged.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.