Traficul rutier va fi restricționat în centrul orașului, de Paștele Catolic și procesiunea religioasă ortodoxă în Sighetu Marmației

Primăria Municipiului Sighetu Marmației informează că sâmbătă 8 aprilie și duminică 9 aprilie, cu ocazia Sărbătorii Paștelui Catolic, circulația mașinilor în centrul orașului va fi restricționată după cum urmează:

 Pentru procesiunea religioasă organizată de Parohia Romano Catolică Sf. Carol Borromeo, care se va desfăşura sâmbătă 8 aprilie în intervalul orar 22.30 – 23.30 în jurul Parcului central, traficul rutier va fi închis de la intersecţia străzilor Traian cu Basarabiei până la intersecţia străzilor Iuliu Maniu cu 22 Decembrie 1989 şi de la intersecţia străzilor Mihai Eminescu cu Ioan Mihalyi de Apşa spre centrul oraşului. De asemenea traficul rutier va fi închis în intervalul orar menţionat şi pe strada Plevnei.

 Pentru binecuvântarea bucatelor Pascale, traficul rutier va fi închis în data de 9 aprilie în intervalul orar 06.30 + 08.30 pe sectorul de drum cuprins între intersecţia străzilor Traian cu Basarabiei până la strada Plevnei. De asemenea traficul rutier va fi închis în intervalul orar menţionat şi pe strada Plevnei.

”Invităm participanții la trafic să circule cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor care vor asigura dirijarea circulației în zonă”, transmite Vasile Moldovan, primarul Municipiului Sighetu Marmației.

În data de 8 aprilie 2023 se va desfășura o procesiune religioasă organizată de Parohia Ortodoxă Română “Adormirea Maicii Domnului”, traficul rutier în zona centrală a Municipiului Sighetu Marmației va fi restricționat în intervalul orar 16.00 – 17.30 pe traseul procesiunii după cum urmează:

– Biserica Adormirea Maicii Domnului (str. Dragoș Vodă)
– oprire str. Traian (Biserica Ucraineană Înălțarea Sfintei Cruci) ➡️ str. Libertății
– oprire str. 22 decembrie 1989 (Catedrala Ortodoxă Sf. Arhangheli Mihail și Gavril)
-întoarcere pe str. Iuliu Maniu (Colegiul Naţional Pedagogic Regele Ferdinand)
– str. Dr. Ioan Mihalyi de Apşa
– str. Bogdan Vodă (Primăria Sighetu Marmaţiei)
– P.ţa 1 decembrie 1918 cu oprire la intersecţia străzilor Bogdan Vodă cu str. Ion Buteanu (Biserica Sf. Ierarh Iosif Mărturisitorul) ➡️ revenire la Biserica Adormirea Maicii Domnului pe strada Dragoş Vodă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.