Traficant de haşis prins în flagrant în Sighetu Marmaţiei

Traficant de haşis prins în flagrant în Sighetu Marmaţiei

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au prins în flagrant un maramureşean, în timp ce încerca să comercializeze 40 de grame droguri de risc, respectiv  haşiş. 
În bază unor date şi informaţii deţinute la nivelul I.J.P.F. Maramureş ieri 07 aprilie a.c., lucrătorii noştri au declanşat o acţiune pe linia combaterii traficului cu droguri. 
Pe timpul acţiunii, poliţiştii de frontieră au reţinut în flagrant un bărbat de 30 ani din localitatea Sighetu Marmaţiei, în timp ce încerca să comercializeze 40 de grame haşiş. 
Întreagă cantitate a fost ridicată şi a fost trimisă la Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul BCCO Cluj Napoca. 
În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc fără drept şi introducerea sau scoaterea din ţara, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drep 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.