VIDEO | Toaleta publică din parcul Grădina Morii din Sighetu Marmației a fost redeschisă

Toaleta publică din parcul Grădina Morii din Sighetu Marmației a fost redeschisă. Primarul Vasile Moldovan a precizat că recent toaleta publică a fost igienizată și că acum este în condiții optime de funcționare.

Accesul la toaleta publică este gratuit și a fost stabilit și un program de funcționare.

”Avem două obiective în lucru, unul este chiar finalizat. Avem acea toaletă publică din parcul Grădina Morii, în zona podului mișcător. În cursul săptămânii trecute cei de la Urbana au igienizat toaleta, este în condiții optime de funcționare. Weekendul trecut în Sighet a avut loc o competiție sportivă, de beach volei, cu acea ocazie am și deschis toaleta pentru publicul larg, va funcționa în weekend sâmbata și duminica între orele 10:00-20:00 iar în cursul săptămânii între orele 14:00-20:00, va fi cineva permanent acolo, intrarea este liberă și sper ca cetățenii și cei care tranzitează zona Grădina Morii să folosească acea toaletă publică”, a spus primarul municipiului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan.

Edilul local a mai precizat că se lucrează și la proiectul privind construirea unei toalete publice în parcarea din spatele clădirii Finanțelor Publice.

”De asemenea am inițiat un proiect în zona centrală, mai exact în parcarea din saptele finanțelor, cum este cunoscută, Primăria Sighet are acolo o serie de garaje iar un garaj va fi transformat în toaletă publică, avem alocați bani în bugetul din acest an iar acum se lucrează la proiect. Din informațiile pe care le am săptămâna viitoare va fi finalizat proiectul, urmând să emitem autorizația de construire și să putem să ne apucăm de această investiție”, a adăugat Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației.

Sighetenii s-au plâns în nenumărate rânduri de lipsa toaletelor publice în oraș și că din această cauza persoanele certate cu simţul civic îşi fac nevoile unde apucă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.